EKOPLUS + BOUWCENTER

01/04/2024

Zeer gewaardeerde Ekoplus-klant,

Zoals velen jullie reeds vernamen, hebben Ekoplus Bouwstoffen BV en de Veris Bouwmaterialengroep (Bouwcenter/Stiho/Bouwpunt) de handen in elkaar geslagen. Hierdoor zal het gehele Ekoplus assortiment beschikbaar komen bij alle 75 Bouwcenters.

De door Ekoplus exclusief vertegenwoordigde merken zullen eveneens beschikbaar blijven in de reeds bij u bekende winkels, webshops en groothandels.

Het bij jullie bekende Ekoplus magazijn in Gronsveld (NL) zal verhuizen naar de logistieke centra in Echt en Deventer en dus niet langer beschikbaar blijven als afhaalpunt.

Dit regionale afhaalpunt zal vanaf 15 april worden vertegenwoordigd door Jan Opreij BV in Margraten en Nuth.

Nina zal vanaf dan bij deze vestigingen verantwoordelijk zijn voor het ecologische assortiment en jullie graag bijstaan waar nodig.


Voor bestellingen en afhaal elders in Nederland of België vragen wij u zich tot uw bestaande inkoopkanaal te wenden of 1 van de meest nabijgelegen bouwcenters van uw keuze (zie postcodezoeker op de website bouwcenter.nl).

Wij zijn ons er erg bewust van dat het voor velen van jullie even wennen zal zijn. Dat is ook voor ons zo.

Voor de 75 bouwcenters is het ook een nieuwe stap, die zij met veel positiviteit maken.

Het zal ook daar even tijd kosten om thuis te komen in al die (voor jullie niet zo) nieuwe bouwmaterialen, de noodzakelijke kennis samen met ons uit te bouwen, showrooms in te richten,..

Emmanuel blijft binnen Veris verantwoordelijk voor het ondersteunen van de vestigingen en de kennisoverdracht. Uiteraard blijft hij ook voor jullie een belangrijk aanspreekpunt.

Ronald Hulleman en Bas Van Zijl zullen hem daarbij ondersteunen, evenals de buitendienstmedewerkers van de merken die we vertegenwoordigen.

Omdat wij ons zeer bewust zijn dat deze stap ook even moeite kan kosten, blijven wij komende maand met het Ekoplus-team gewoon aanspreekbaar, zowel telefonisch, per mail als op de locatie in Gronsveld.

Wij zullen alle binnenkomende bestellingen en vragen ter harte nemen en kijken samen met u welke regionale vakhandel uw bestelling kan verwerken.

Bel of mail ons gerust bij vragen of onduidelijkheden!

Onze website www.ekoplus.nl blijft voorlopig gewoon in de lucht. Op termijn zullen we deze doorlinken naar de nieuwe website in aanbouw.

We zijn er van overtuigd dat deze stap er uiteindelijk toe zal leiden dat al deze mooie bouwstoffen beter beschikbaar komen in de markt en er ook voor jullie logistieke voordelen zijn.

Hartelijk dank iedereen voor de fijne samenwerking. We hopen dat dit nog lang zo mag blijven!

Het team van EKOPLUS

Emmanuel Laugs, Linda Maissan, Nina Grunenberg, Raymond van Heijkoop, Clement Dessart